Награден военен командир от режима на Владимир Путин е изправен

...
Награден военен командир от режима на Владимир Путин е изправен
Коментари Харесай

Награден военен командир на Путин е изправен пред затвора за стрелба по 18-годишна жена, която срещнал в бара

Награден боен пълководец от режима на Владимир Путин е изправен пред затвор за пукотевица по 18-годишна „ инцидентна позната “, която срещнал през бар.

Твърди се, че подполковник Ирек Магасумов, на 35 години, който Владимир Путин персонално е наградил с най-високото отличие на Русия, е прострелял Дария Киселева, на 18, с армейския си револвер. Адвокатите чакаха следствие от военни следователи да го упрекна в по-леко закононарушение за повърхностно потребление на неговия револвер Макаров в окупирания от Русия Луганск.

Но вестник " Комерсант ", базирайки се на източници от правоприлагащите органи, заяви през днешния ден, че командирът ще да бъде упрекнат в ликвидиране поради гибелта на дамата - откакто съветският следствен комитет реши, че той " съзнателно " е умъртвил Киселева. Той може да получи до 15 години затвор за гибелта на негова „ инцидентна позната жена “.

Той също по този начин ще бъде изправен пред настрана обвиняване за безчинство при кражба на кола от младши офицер след стрелбата, което може да докара д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР