Наглостта няма граници! Както и срамът. За Левски тези две

...
Наглостта няма граници! Както и срамът. За Левски тези две
Коментари Харесай

Радостта на народа потъна в Бермудския триъгълник между Беверен, Тампере и Хамрун

Наглостта няма граници! Както и срамът. За Левски тези две думи значат доста и са преплетени в името на клуба, станал знак на евроидиотщината и грандиозните резили. Станимир Стоилов, който преди дни съобщи, че в случай че би трябвало, ще се отсрочи цялото състезание, с цел да се трасира пътят на сините към групите на Лигата на конференциите. Да, но не!

Левски стори това, което умее най-добре - да се орезили посред " Герена " и то по допустимо най-забавния за естествената част на България. Голове в последните минути, продължения, дузпи и така нататък, които нормално препращат мислите на футболния почитател към оня призрачен сън в Антверпен. Но след него сините сътвориха още чутовни нелепости, с цел да радват народа на България. Да, сигурно Левски може и да е именуван пресилено " Отборът на народа ", само че насладата остава за милионите, оттатък барикадата.

На стадиона нощес беше и Божидар Искренов - Радостта на народа, който беше награден преди началото за 60-годишния му празник, който беше при започване на месеца. Със сигурност Гиби се е тюхкал за какво е бил толкоз път от Съединени американски щати, с цел да участва на такова благо посрещане и празненство, трансформирало се след това във крушение. И то грандиозно!

След мача Мъри Стоилов - разказвачът на приказки, съобщи гордо, че това не е най-срамната страница в историята на Левски, защото още в първата среща видял Хамрун Спартанс що за тим е. Еми, добре, Мъри! Сега хасковлията, наклеветен за избавител и виновен за възраждането на сините, се изгуби някъде в Бермудския триъгълник, завършен сред Беверен, Тампере и Хамрун. И за тези резили е виновен Разказвачът на приказки.

Е, най-малко в този момент към този момент няма да се постанова да се отсрочват мачове, само че пък от страна на ЦСКА, на който преди този момент сините почитатели бяха изкопали гроба против Сейнт Патриккс, може да го стори - да изиска отсрочване на срещи в памет на Левски. с цел да се възстановят сините от шока, нанесен им от славните малтийци с труднопроизносимото име.

Може и да се започва акция за набиране на средства - нали сините са царе на тези схеми. Изпратете sms с текст " DMS мрежичка " на номер 1914, а кодът да е " евроидиот ".

Жалко, че нощес не отложиха продълженията, не отложиха и дузпите, а можеха да го сторят, защото щяха да са си в правата. А за какво УЕФА да не отсрочи и напряко целия шампионат Лига на конференциите, защото той към този момент няма да е същият без гранда от Сухата река?

Важното е, че синът на татко си, поради който беше закупена топкохвъргачка, в този момент ще би трябвало да си търси мрежички и да прочете книгата " Как се спасавят дузпи ".

А сините да знаят, че Св. Хамрун не е Сейнт Патрик. Миналият четвъртък имаше доста превъзбудени от една неточност в последната минута на мача против ирландците от Ст. Патрикс. Те даже се радваха повече на загубата на ЦСКА, в сравнение с изключителния гол в последната минута против евроколоса Хамрун от великата футболна нация Малта. Сега нервността завърши и нещата си пристигнаха на мястото, защото, макар не чак до такава степен положителната си игра в Дъблин, ЦСКА още веднъж пренаписа историята и стори нещо за първи път - български тим продължава напред в евротурнирите, откакто е изгубил първата среща вкъщи.

Добре е превъзбудените и пропускащи да си вземат постоянно хапчетата да не не помнят, че ЦСКА си остава вечно евробоецът на България.

11 август ще си остане една хубава дата за естествената част на България - ЦСКА пречупи историята, а Левски пренаписа резила в историята.

А, пускайки си следващия епизод на " Бутонките " на Томето Русев, за декор се чува " Forever " на KISS...
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР