Наглите паркирания във Враца отдавна не са рядкост и с

...
Наглите паркирания във Враца отдавна не са рядкост и с
Коментари Харесай

Невиждана наглост! Врачанин си заряза колата на натоварен булевард в града /снимки/

Наглите паркирания във Враца от дълго време не са необичайност и с всеки минал ден стават все по-безобразни. За следващият погрешно спрял джитиг алармира четец на BulNews.bg в рубриката ни „ Ти, репортерът “.
Снимките са направени преди минути на новоасфалтирания бул. „ Васил Кънчов “ в града. На тях ясно се вижда по какъв начин водач е зарязал раздрънканот си „ Волво “ посред натоварения бул.. Още по-лошото е, че през днешния ден е петък и по традиция придвижването на коли там е по-натоварено. Положението се утежнява и от обстоятелството, че по-голямата част трафика на града е пренасочен през булеварда, поради затварянето за ремонт на централна улица.
Това обаче по никакъв метод не е спряло врачанинът да паркира колата съвсем по средата на булеварда, навръх отбивката за улица „ Св. Климент Охридски “. На процедура автомобилът напълно възпрепядства прекосяването на другите моторни транспортни средства.
„ Явно този малоумник доста е бързал, с цел да си остави по този начин трошката. Къде са ченгетата, с цел да го глобят? Това прекъсване е повече от безобразно “, разяснява читателят ни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР