Нагледно показно за това, че българинът не чете етикетите показа

...
Нагледно показно за това, че българинът не чете етикетите показа
Коментари Харесай

Мъж показа колко е неграмотен българинът

Нагледно показно за това, че българинът не чете етикетите сподели мъж, откакто качи фотография във фейсбук, видя Plovdiv24.bg . От фрагмента се вижда, че стоката би трябвало да се продава единствено на стекове - в тази ситуация бутилки минерална вода. Това, което проличава обаче е, че някой клиент е решил да си вземе една.

Така е, да, постоянно взимат на численост, а не на стек. Това е, че хората не четат, че се продава на стек, а не на численост.

“Работя в магазин и се случва всеки ден по този начин, че… "

“Е да, но Ганьо нищо нИ моЙ го спря, никакви плакати, надписи, табели и тем сходни.......... Нито парапети, ограждения и т. н..........Пък след това понито му отхапа пръста. "

“Може да е бил жаден индивидът, един път видях празна бутилка от съмърсби хвърлена на рафтовете в Лидл. Гладни жадни има доста ", допуска клиент.

“Своеволие на магазина. Водата се продава както е нужна на клиента. "

“Водата, която се продава единствено на стек, няма баркод на обособена бутилка и не може да мине през каса и не е безчинство на магазина ", изяснява жена.

“Има си бутилки, които се продават на брой - като желаете една, взимате от там, а не от стека, който се продава цялостен. Намерете ми един баркод на тази вода от фотографията ", споделя друга.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР