Нагласата между Продължаваме промяната“ и Демократична България“ е да обединим

...
Нагласата между Продължаваме промяната“ и Демократична България“ е да обединим
Коментари Харесай

Йордан Терзийски, ПП: В списъка „Магнитски“ виждаме едно скрепяване на хартиената коалиция

Нагласата сред „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ е да обединим старания, освен нашите, само че и с всеки един жител.

Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria Йордан Терзийски от „ Продължаваме промяната “.

Убеден съм, че болшинството от хората не утвърждават метода, по който България е ръководена през последните 12 години и желаят смяна. Въпросът е това болшинство да се трансферира в Народното събрание. Всеки един глас в поддръжка на нашата коалиция значи един компромис по-малко, който да създадем в Народното събрание.

 
По политики бихме могли да беседваме и с огромна част от другите партии.
Не можем да вършим взаимни отстъпки само с правилата си. Колегите от Демократична България се борят за сходни хрумвания и полезности като нас.

Хартиената бюлетина ни тормози от първия ден на внасянето й в Народното събрание. Борихме се във всеки миг против този опит за операция на вота. Това основава предпоставки за доста проблеми.

 
Санкциите по „ Магнитски “ са доста стеснителен и индикативен знак. Въпросът е за какво все би трябвало да чакаме някой да ни прати един лист, с цел да се случи този спор в обществото. Всеки има подобен лист, единствено прокуратурата го няма.
Трябва да имаме работещи институции, които да могат да си пазят националния интерес. Това е един следващ позор за България и ние ставаме една от страните с максимален брой хора в този лист. В листата виждаме едно скрепяване на хартиената коалиция. Виждаме, че и трите партии имат хора в листата „ Магнитски “. ГЕРБ дължат доста пояснения за Горанов. Прокуратурата би трябвало да везе в дълбочина - чак в Америка схванаха, че има корупция по тези равнища, само че ние тук в България настойчиво го отхвърляме. Докато е по този начин няма по какъв начин да се оправят нещата.

Трябва правосъдна промяна, която беше бойкотирана в това Народно заседание. Тя е фундаментът, върху който се крепи системата и би трябвало да стартираме от там, с цел да сме сигурни, че ще се състои това изчистване. Това касае всеки български жители.

Вижте цялото изявление във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР