Нагла измамна схема е на мода в София.Центърът за градска

...
Нагла измамна схема е на мода в София.Центърът за градска
Коментари Харесай

Шофьорите да внимават! Появи се подла измама с паяк

Нагла лъжлива скица е на " мода " в София.

Центърът за градска подвижност предизвестява водачите на коли да имат едно мислено. Шофьорите получават позвънявания по телефона, че колите им ще бъдат вдигнати, в случай че незабавно не заплатят 30 лв..

От общинското сдружение осведомят, че не събират такси посредством позвънявания по телефон. Единственото събитие, при което хората могат да бъдат помолени на реалокират автомобила си по телефона, е ако той попада в зона на миене на улици, ремонт или повреда. 

" По мотив появили се информации в обществените мрежи, че водачи на коли получават позвънявания по телефона, че ще им бъдат вдигнати колите тъй като са паркирани погрешно, в случай че незабавно не платят 30 лв., ЦГМ осведоми, че това е машинация.

ЦГМ не желае и не събира пари посредством позвънявания по телефон!Обаждане от наш чиновник може да получите, в случай че автомобилът е в регион на миене на улици, ремонт или повреда, с молба той да бъде изместен, с цел да не бъде вдигнат от „ паяк “.

Всяко друго позвъняване от наш оператор във връзка услуга, която ЦГМ дава – не е обвързано с искане на средства. ", обявиха Центъра за градска мобилност
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР