Нагъл украинец, разработващ устойство, което успява да засече кода на

...
Нагъл украинец, разработващ устойство, което успява да засече кода на
Коментари Харесай

Кошмарът на всички шофьори е тук! Убиецът на оси показва нагледно колко лесно се крадат коли в България

Нагъл украинец, разработващ устойство, което съумява да засече кода на алармите на коли, налази България за реклама. Мъжът, чийто псевдоним в мрежата е Wasp Killer (убиец на оси), разгласява видеа от „ авантюрите” си в страната, демонстрирайки функционалността на уреда, оповестява " Флагман ".

Убиецът на оси влиза в България през Сърбия, возейки се на предната седалка на автомобил, ръководен от негов водач. Почти от самото начало той снима и приказва с „ сътрудника си” с саркастичен звук за страната ни. На няколко пъти мъжът демонстрира ръцете си и усещане прави солидният му златен пръстен, на който е гравиран псевдонимът му “Wasp Killer”. Чак когато идват на морето – в Бургас, Несебър и Варна, той показва устройството “Pandora Key Grabber” (key grabber – ловджия на ключове).

Какво в действителност съставлява то? Нагледно е нормално отдалечено с екран. Проверка на медията сподели, че то се продава на всички места онлайн и коства към 1900 евро. Всъщност обаче функционалността му е това, което го прави особено.

То има 10 мемори слота – всеки един от тях препрограмируем и отговарящ на 10 разнообразни марки и модели коли. Има автоматизиран режим за „ сканиране”, който в радиус от 100 метра безусловно засича кода на всяка кола, която се отключи от притежателя си. Този код по-късно се записва в Пандора и с натискането на бутон притежателят на украинското устройство отключва съответното возило. Историята по-късно е ясна – един път отключено, нищо не пречи на опитния апаш да възпламени автомобила без ключ.

Публикуваме двете видеа на украинеца, които той самичък е качил в мрежата. На първото се вижда престоят му в София и пътуването му до Бургас и Южното Черноморие, на второто той е в Несебър, Слънчев бряг, където към този момент прави същинската проява под носа на притежателите на набелязаните коли.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР