Наемен убиец, за който се твърди, че е нает от

...
Наемен убиец, за който се твърди, че е нает от
Коментари Харесай

Наемен убиец, „нает от пенсионер и любовницата му“, му е дадено „познаване отвътре“ за магазина, преди да убие съпругата

Наемен палач, за който се твърди, че е нает от OAP и неговия ухажор да хакнат жена му до гибел през 1981 година, е имал „ познаване от вътрешната страна “ къде са държани пари в брой, заяви съдът.

Убиецът, който по този начин и не беше хванат, употребява секира или мачете, с цел да нападна Карол Морган, 36, в склада на Morgan’s Food Fare. Съдебните заседатели са чули, че нейният брачен партньор Алън, 73, и в този момент брачна половинка Маргарет Морган, 75, са имали любовна връзка и са измислили проект да я убият.

Прокурорът Павлос Панайи KC сподели, че чекмедже на бюро с £400 в него е имало „ скришен механизъм “, който се отваря единствено в случай че друго чекмедже е на точна позиция.

Разпитан от полицията, Морган сподели, че 400 английски лири са взети от бюрото и 35 английски лири от касата, дружно с 1400 цигари. Той добави механизма за бюро в магазина в Linslade, Leighton Buzzard, Beds, беше „ китайски пъзел “, единствено той и евентуално Карол знаеха по какъв начин да работят.

Г-н Panayi попита журито: „ Как се получи инцидентен нарушителят знае къде са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР