Надявам се президентът да застане зад мен, тъй като той

...
Надявам се президентът да застане зад мен, тъй като той
Коментари Харесай

Кандидатът на Воля за кмет на София: Мога да създам екип от добри специалисти

Надявам се президентът да застане зад мен, защото той разгласи, че ще застане зад всеки политик, който не работи за лични или тяснопартийни ползи. Смея да настоявам, че имам претенциите да съм подобен. Ако той държи на думата си, се надявам, че той ще застане зад моята кандидатура. Това съобщи в предаването ''Здравей, България'' по Нова телевизия претендентът за кмет на София, повдигнат от партия ''Воля'' инж. Пламен Христов.

Христов разяснява и обвиняванията за изнудване на аптеки за пазаруване на медикаменти на по-високи цени против него и още двама души.

,,Три години по-късно прокуратурата не е събрала задоволително доказателства, с цел да ги внесе в съда. Това беше сътворено от властимащите, с цел да ни размахат пръст'', сподели той.

Кандидат-градоначалник не се притеснява, че няма да се стигне до търсене на връзка сред партията и обвинявания в шпионаж в интерес на Русия Николай Малинов.

Пламен Христов е безапелационен, че има прерогативи пред Йорданка Фандъкова и Мая Манолова.

,,Аз мога да основа екип от положителни експерти. Мога да ги стимулирам да работят. Мога да покажа, че той реализира резултати, и то много бързо'', разяснява той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР