Надявам се днес да успеем, да излезем единни, силни и

...
Надявам се днес да успеем, да излезем единни, силни и
Коментари Харесай

Премиерът: Надявам се днес да успеем

Надявам се през днешния ден да успеем, да излезем единни, мощни и да се оправим с провокациите, които и сега работят, съобщи министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в Брюксел преди началото на днешните полемики в границите на Европейския съвет. Премиерът Борисов изрази безапелационна поддръжка за европейските си сътрудници, които също са за върховенството на закона. По думите му би трябвало да се регистрират и страховете на някои от държавите-членки, като да вземем за пример Словения, оповестиха от пресслужбата на държавното управление.

„ Надявам се да се откри компромис, с цел да вървим към Многогодишната финансова рамка. Отделните стълбове са значими, пандемията върлува със страшна мощ, всички споделят, че есента ще бъде доста тежка “, съобщи още министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Министър-председателят удостовери позицията се, че Европейският съюз би трябвало да има общ медицински протокол и да се концентрира върху идващите шест месеца, когато обстановката ще бъде най-тежка.

„ Важно е да има бюджет за идващите седем години “, безапелационен беше министър председателят Борисов преди началото на Европейския съвет. По думите му няма да има нито една страна, която да е удовлетворена, тъй като като цяло парите са по-малко. Министър-председателят акцентира, че макар понижения европейски бюджет, средствата за селскостопанската и за кохезионната политика за България са непокътнати на същите равнища. Страната ни е декларирала и интереса си за присъединяване в поддръжката, която може да бъде отпусната и за по-слабо разрушените райони.

„ Ако се резервира това, което сме договорили, мисля, че при толкоз мъчно взимане на решение, за нас ще е задоволително “, означи Борисов.

Премиерът уточни, че следва занапред разискване и на съотношението на европейско равнище сред грантове и заеми, като все още предлагането е понижаване на грантовете за сметка на заемите с 50 милиарда евро., без това да въздейства на общия размер на средствата. Борисов посочи още, че пазарите възприемат Европейски Съюз като прелестен клиент. Същевременно министър-председателят поддържа така наречен „ спестовна четворка “, които имат известни терзания във връзка с разходването на средствата от обособените страни.

„ Подкрепям „ спестовната четворка “, тъй като нашата политикa е такава - да харчим колкото изкарваме “, съобщи Борисов и подсети, че България е една от най-спестовните страни. Министър-председателят уточни, че страната ни е измежду най-стабилните във финансово отношение в Европейски Съюз, към момента не е изтеглен заем и се оправяме със лични запаси, макар международната рецесия, подбудена от ковид.

„ Продължаваме, уповавам се да има решение. Ако си тръгнем без бюджет, не знаeм по какъв начин ще се развива пандемията, което е рисково “, съобщи още министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Той посочи, че Брутният вътрешен продукт на Европейски Съюз спада, а това са големи загуби за европейската стопанска система. „ Ако сме европейско семейство, би трябвало да вземем решение, тъй че всички да са предпазени и да се усещат членове на това европейско семейство “, съобщи Борисов. Премиерът добави също, че смята, че страните би трябвало да излязат с единна позиция, изрично подкрепяща върховенството на закона.

Бойко Борисов разкри какво се случва на договарянията в Брюксел

По отношение на пандемията от COVID-19, министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г означи, че България е единствената страна, в която хората мислят, че няма пандемия, което се е отразило отрицателно на позиционирането на страната ни по отношение на другите страни в Европейски Съюз. Според Борисов е време в обществото ни да се организира спор по тематиката. „ Ако не се ползва здравият разсъдък, всички последствия са за нас “, ацентира министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Той посочи, че в редица страни ограниченията против ковид не престават да бъдат строги.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР