Надявам се, че ще се прояви разум да има една

...
Надявам се, че ще се прояви разум да има една
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Румен Радев присъства на водосвета на бойните знамена в София

Надявам се, че ще се прояви разсъдък да има една систематичност и дълготрайна тактика за развиване на въоръжените сили. Най-важният детайл в националната сигуност са хората - дано не го забравяме. Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти.

По думите му бойната ни авиация е " под санитарния най-малко " и до момента в който окомплектоваме цяла бойна ескадрила, ще минат доста години.

Президентът взе участие в ритуала по водосвет на бойните флагове и знамената светини на Българската войска на пл. " Свети Александър Невски ". Държавният глава одобри почетния строй на представителните елементи на Българската войска и ще постави венец пред паметника на Незнайния боец.

Гледайте онлайн тук или на



На ритуала в София участваха също министърът на защитата Димитър Стоянов и началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов, висши военни, народни представители, представители на локалната власт, на военнопатриотичните съюзи, общественици, жители.

Богоявленският водосвет бе отслужен от Негово Високопреосвещенство Западно- и Средноевропейския митрополит Антоний в съслужение със свещеници от Българската православна черква.



Снимки: Александър Марков

Традиционният богоявленски водосвет на бойните флагове, флаговете и знамената-светини на Българската войска беше отслужен на 6 януари и във всички гарнизони на страната.


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР