Надявам се, че институциите ще се поправят относно случая в

...
Надявам се, че институциите ще се поправят относно случая в
Коментари Харесай

Бойко Борисов към президента: На кого отнемаме правомощията? Да не е вечен?!

Надявам се, че институциите ще се поправят по отношение на случая в Стара Загора. Това е колосален акт. Реакцията на обществото може единствено да ме радва. Затова беше и значимо да се одобри закона за домашното принуждение и измененията в Наказателен кодекс. Това съобщи от Каспичан водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка рязаното с макетно ножче момиче. 

„ От години се приказва за конституционни промени и когато ГЕРБ се намеси в процеса, бяха направени нови оферти, които се одобриха. Ако би трябвало да се прекроява нещо – ще бъде направено “, сподели още той.

„ За нападнато момче преди мача в Скопие – не ги разбирам нашите съседи за какво го разрешават това? Защото единствено положително са видели от България. Сега ще им е мъчно и гостуването в София “, добави Борисов.

„ Служебното държавно управление би трябвало да го има единствено в рисков случай! Това не е определена политическа партия. Две години и половина знайни и незнайни министри ни управляваха, до момента в който траеше този безпорядък, безвремие – едно нищо! И всички те бяха посочени от един човек. Това е тирания! Аз, като демократ смятам, че Народното събрание е мястото, където би трябвало да се вземат решение всички въпроси. “

На кого лишаваме пълномощията? Радев да не е безконечен?! Много му хареса две години и половина да ръководи еднолично страната. Кажете ми едно-единствено нещо, направено в страната? Само безпорядък, бедност, чудовищна инфлация – обраха ни и с по левче от горивата, стопиха ви приходите. Това ли са сполучливите държавни управления на Радев?

В момента в България парламентаризмът работи по-добре от всеки път, тъй като партиите работят в екип. Учим се взаимно на взаимни отстъпки, това е демокрацията, сподели Бойко Борисов.

„ ПП-ДБ към този момент осъзнават, че би трябвало да си мерят приказките против ГЕРБ. За тях е тестване да набират пари за пътища, откакто години са внушавали, че тези пари се крадат от ръководещите. Убедиха се, че да водят война с нас не е печелившо. Видяхте, че направихме компромис и във връзка с някои точки от бюджета, разкри водачът на ГЕРБ. “

„ На идване минах по автомагистралата. Пътуването беше призрачен сън. Автомагистрала „ Хемус “ щеше да е подготвена от Търново до Търговище, а в този момент – нищо. Поредно нищо след тези две години и половина. А единствено довършването на „ Хемус “ може да способства за развиването на района. “

Местните избори са си локални избори. Решават ги хората от града и селата. След 15 септември ще решим за кандидатурите, приключи Бойко Борисов.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР