Надявам се България да няма никаква връзка с взрива на

...
Надявам се България да няма никаква връзка с взрива на
Коментари Харесай

Румен Гечев: Този, който замесва името на България в терористичен акт, или трябва да го докаже, или да се извини

Надявам се България да няма никаква връзка с гърмежа на Киевския мост. Но откакто страната ни към този момент е упомената, нашите служби са длъжни да ревизират дали това е истината. На всички ни се желае това да не е по този начин, само че сме длъжни да извадим доказателства за тезата. 

Това разяснява пред Нова тв Румен Гечев, Българска социалистическа партия. 

Същото важи и за Русия. Тя като твърди нещо, би трябвало да извади доказателства и да се вземат ограничения. Ние няма по какъв начин да се месим в следствието, тъй като това не е политика, дано да изчакаме следствените органи да си свършат работата, уточни той.

Не мисля, че Русия счита да нападна България, дано забележим по какъв начин ще се развият нещата, добави той.

Българска социалистическа партия по никакъв метод не подкрепя съветската агитация. Ние желаеме да се почисти името на България, тъй като не желая страната ни да е забъркана с сходен случай, уточни той.

Този, който замесва името на България, или би трябвало да потвърди изказванието си, или да се извини. Ние се обръщаме към президентството, тъй като се управляваме от служебно държавно управление, назначено от президента и е работа на службите да създадат инспекция и да кажат какво се е случило или не се е случило, добави той.

Опасения не мога да имам сега, тъй като съм българин и малко евентуално е България да е участник в терористичен акт, уточни той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР