Надушваме поредния скандал около Юлиан Вергов, който се слави с

...
Надушваме поредния скандал около Юлиан Вергов, който се слави с
Коментари Харесай

Юлиан Вергов ще я "сцепи": Щерка му Алена стана уличен музикант на пъпа на София! (ето в каква компания е - СНИМКИ)

Надушваме следващия скандал към Юлиан Вергов, който се слави с бурния си манталитет и това, че пали от четвърт. Многократно артистът е показвал огнения си характер като не го е правил единствено с колежката си Диана Димитрова, а и със личната си щерка Алена Вергова.

Припомняме по какъв начин преди години двамата бяха снимани от любопитен комшия на стълбището, до момента в който Юли й четеше конско и й се караше свиреп, а Алена му отвръщаше. Явно момичето е доста свободолюбиво и не разрешава някой да й се бърка в проектите.

Тогава тя беше решила да си заработва парички като снабдител на пици, само че Вергов й скърши желанието още в зародиш. " Дъщеря ми ще разнася пици?! Ти луда ли си, бе?! Акъл имаш ли?! Няма да се излагаш като кифладжийка и да ми обикаляш по улиците, ами ще седиш и ще учиш ", крещеше тогава Юлиан, а Алена му се дърпаше.

Е, през днешния ден тя към този момент е огромна и независима, може да прави, каквото си желае и се цани за махленски музикант. Тя и няколко нейни приятели бяха снимани в центъра на столицата, до момента в който седяха на една скамейка, облечени напълно неглиже. Алена свиреше, а тези до нея пафкаха цигари и пиеха нещо.

" Леле, приятелите й приличат на упадъчни видове ", разясниха минувачи. А смяната у самата Алена е цветът на косата.

Източник: България през днешния ден, Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР