Надрусаният психопат Георги Семерджиев се прави на луд зад решетките

...
Надрусаният психопат Георги Семерджиев се прави на луд зад решетките
Коментари Харесай

Георги Семерджиев е покровителстван от Росен Димчев зад решетките

Надрусаният умопобъркан Георги Семерджиев се прави на вманиачен зад решетките и постоянно използва опиати. Припомняме, че на 5 юли 2022 година, той лиши живота на две млади дами при злокобно ПТП на бул. „ Черни връх “ в София.

 

Според психическо проучване проваленият футболист, татуиран като сръбска лафка, в действителност е прочувствено неустойчив и има много дефицити. Разговорите му с личния състав са сведени до това, че скоро щели да го пуснат, тъй като шефовете на пандиза били негови хора. От самото начало на мярката за задържане под стража, приема наказването за незаслужено и сякаш не знае за какво е в пандиза, с две думи – прави се на вманиачен.

 

За да затвърди новия си имидж, Семерджиев върви непрекъснато с Библия в ръка и цитира псалми, като през последните 2 месеца най-малко видимо е станал доста набожен

 

Всъщност се оказва, че Георги Семерджиев се е добрал до верните хора зад решетките, които против съответното възнаграждение му обезпечили таблет и телефон с достъп до интернет, с които времето в килията да минава бързо и прелестно, до момента в който жертвите му – 21-годишната Хариет Стефанович от София и 26-годишната пловдивчанка Христина Дилева, гният в гроба.

 

 „ На всички е ясно по какъв начин става това, Георги Семерджиев въобще не е изолиран случай. Плащаш си на шефовете и получаваш съвсем всичко – от телефони до всевъзможни опиати, корупцията е повсеместна.

 

Семерджиев е настанен в Централния софийски затвор на 7 февруари в тежко крило – зоната за нараснала сигурност на първа група подсъдими, които се държат в непрекъснато заключени пространства, без право на присъединяване в групови мероприятия, тъй като е упрекнат за закононарушения, за които се планува наказване отнемане от независимост над 15 години или пожизнен затвор; жестоко или редовно е нарушавал открития в пандиза ред, с което застрашавал сигурността, наказван е голям брой пъти през последните няколко месеца за потребление на мобилен телефон и приложимост на опиати.

 

Да си набавиш дрога зад решетките не било никакъв проблем. Любопитното е, че Семерджиев е покровителстван от зам.-началника по сигурността Росен Димчев.

Откакто е в панделата, джигитът-убиец е в дълготраен спор с прокурорския наследник Васил Михайлов. Преди два месеца синчето на зам.-окръжния прокурор на Перник – Бисер Михайлов, който едвам на 19 години към този момент е обвиняем по 8 закононарушения, влиза в килията на Семерджиев, където достъпът е стеснен. Но това някак е останало неусетно от началника на сигурността и двамата се сбили грубо. След мелето и двамата са с травматични увреждания, за което има формирани формуляри от медицински експерти. Поради особения си манталитет надрусаният джигит е настанен в първа група, 18-а килия - изцяло самичък, с цел да не пораждат проблеми.

 

Георги постоянно пазари от лавката на пандиза за съществени суми от порядъка на 200 - 300 лв., които му се превеждат от външни лица по неговата сметка, и това не се управлява от

затворническите управляващи евентуално съзнателно. Тарикатът не е разговорлив нито със пандизчиите, нито с личния състав, здравословно като цяло е доста добре, изяжда си цялата храна, която му се поставя.

 

Двойното ликвидиране отпреди година се трансформира в нарицателно за прогнилата от корупция страна. В пледоарията на прокуратурата по време на процеса против Семерджиев, на който наркотизираният келеш получи присъда от 20 години затвор, стана ясно, че сред 2008 и 2022 година на подсъдимия са били издадени рекордните 48 акта и 6 фиша за разнообразни нарушавания на пътните правила.

 

Прокуратурата посочи множеството утежняващи виновността условия, в тази ситуация - недееспособност, приложимост на опиати, предходни нарушавания и осъждания, шофиране с висока скорост, минаване на червен светофар и бягство от местопроизшествието. Обвинението напомни още, че единствено към месец преди злополуката Семерджиев е хванат да кара колата си след приложимост на метамфетамини, само че тогава е съумял да избяга, а по-късно въобще не е бил издирен и задържан.

 

Софийска градска прокуратура обърна внимание и на злокобния метод, по който починаха двете млади дами - Хариет Стефанович е била притисната в решетка и бетонен парапет на подлеза на кръстовището, а Христина Дилева е ударена от предната част на автомобила на Семерджиев с висока скорост. Според експертизите по делото джигитът карал с над 160 км/час. Пълният спирачен път при тази скорост е над 190 метра.

 

От  съдебнопсихиатрична експертиза стана известно, че при диалог с психиатър Семерджиев

е споделил, че е употребявал „ понякога “ амфетамин, метамфетамин и други субстанции, както и че „ може би “ е взел метамфетамин от 5 до 7 дни преди задържането му.

Инфо: Уикенд, crimesbg.com

Тагове: Росен Димчев Хариет Стефанович Христина Дилева Васил Михайлов Бисер Михайлов прокурорски син
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР