Надрусани ли са рибите в Черно море? С толкова много

...
Надрусани ли са рибите в Черно море? С толкова много
Коментари Харесай

Надрусани ли са рибите в Черно море?

Надрусани ли са рибите в Черно море? С толкоз доста разпилени пакетчета с опиати ще цяло знамение да останат живи. Пореден парадокс раздрусва българската околия в последните дни. Кока за повече от 71 000 000 лв., в случай че се продаде на дребно, изплува единствено на българския черноморски бряг край Шабла и Каварна и още над 100 кг - на румънския. И никой не знае с акуратност КОЙ? ги е изтървал и въобще КОЙ? е позволил да влязат в морето и да преминат през няколко граници. Или просто не споделят. Дали не прикриват някого, който се е издънил?
Предполагало се, че пакетите с кокаин може да принадлежат към същата партида, част от която бе открита в края на предишния месец в захвърлена моторница на запустял плаж в делтата на Дунав. Тогава румънската полиция откри скрити в двойно дъно на лодката повече от 800 кг опиати. И по този начин повече от един звук кокаин се рее из морските ширини на Черно море.
Е, казусът си има и радостна страна. Нека погледнем, че към този момент няма да има тъжни моряци. А на круизните кораби купонът ще е още по-голям, изключително в случай че се е скъсало някое пакетче и рибите са се " нахранили ". Тогава резултатът ще е с двоен резултат - хем хората няма да имат проблеми, хем рибите ще бъдат сити. Може пък да се развие и нов тип туристическа активност, която да бъде предлагана, като атракция на феновете на морето: " Купете билет за разходка с транспортен съд, спечелете диалог със скумрия! " Предлагам името на промоционалния пакет да бъде " Веселият Немо ". Ето, виждате ли, България може даже да завоюва от протичащото се!
Разбира се, да не пропущаме и знойните плажни линии, разкриващи се пред плажуващите всяко лято. Промоцията в този случай може да предлага туробиколка, само че не на лов за миди, а за пакетчета с кокаин. Който го откри, за него си остава. Представям си какво бягане би настанало - ето, развива се и спортът, в грижа за битката с наднорменото тегло на българина.
Недопустимо е това, което се случва. Днес изплува мазут, на следващия ден - кока, вдругиден не знам какво да чакаме. Питанка остава работата на граничните морски управляващи, явно освен на България и тъжното е, че забърканите в " играта " евентуално не са един и двама. Жаждата за власт и пари просто убива. Лошото е, че отново няма да има осъдени. А не се знае още какъв брой опиат следва да изплува и какъв брой е открит от моряци и жители, които може и да го употребяват, а може и да го продадат скрито. Жалко и ужасно! На хората остава само да се молят тази дрога да не доближи до децата им.
Автор: Атанаска Маркова
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР