Надпреварата за заместване на Кевин Маккарти като председател на Камарата

...
Надпреварата за заместване на Кевин Маккарти като председател на Камарата
Коментари Харесай

Републиканците в Камарата на представителите са изправени пред избор между хаоса и конвенцията

Надпреварата за заменяне на Кевин Маккарти като ръководител на Камарата на представителите на Съединени американски щати е в ход и републиканците сега се сблъскват с две доста разнообразни избори, които биха могли да съставляват два разнообразни пътя за партията – и за самия Конгрес.

Републиканският бич в Камарата на представителите Стив Скализ и ръководителят на правосъдната комисия в Камарата на представителите Джим Джордан сега са двамата най- видни претенденти. Въпреки че политическите им позиции са сходни - и двамата са твърди консерватори, които се опълчват на абортите и рестриктивните мерки върху оръжията, поддържат по-строги имиграционни политики, желаят да понижат държавните разноски и поддържат Доналд Тръмп - двамата имат извънредно разнообразни стилове, които биха могли да дефинират по какъв начин републиканците в Камарата на представителите работят за обозримо бъдеще.

Г-н Скализ се издигна в редиците на републиканците в Камарата на представителите посредством хитро маневриране и дарба на вътрешен човек дейно да събира гласове. Като републиканец номер две в Камарата на представителите, изкачването до най-високия управителен пост е естествена градация за него.

Г-н Джордан обаче е доста по-горячка, и се трансформира в любим измежду републиканската база поради недоверието си към федералното държавно управление и обществените прояви на честност към Доналд Тръмп. В резултат на това той стана доста по-свързан с господин Тръмп и придвижването „ Да създадем Америка още веднъж велика “.

„ Контрастът сред тях е, че Стив Скализ е по-скоро надъхан, а Джим Джордан е по-анти-настроен, по-популист “, сподели Лора Блесинг, старши помощник в Института по държавни въпроси към университета Джорджтаун. „ Имате определяне против бунтовническа сила. “

По създание, сподели госпожа Блесинг, това е избор сред поддържането на сходство на статуквото и Хаус видя под господин Маккарти или се насочва към жанр на ръководство, подправен с обструкционистко отношение.

Следващият ръководител на Съединени американски щати ще наследи токсичен потир. Тръмп поддържа Джим Джордан за ръководител на Камарата Заместник, вътрешен човек или Тръмп? Надпреварата за ръководител на

Конгреса в този момент е изправена пред крайния период през ноември за реализиране на единодушие по законодателство за финансиране на държавното управление и попречване на затваряне.

В господин Джордан републиканците имат претендент, който " отваря доста действителна опция за продължителни прекъсвания или сходна активност ", сподели госпожа Блесинг.

" Ако търсите някой, който е по-вероятно да предотврати затварянето, да бъде по-скоро глас за заведението, това наподобява е Стив Скалийз “, сподели тя.

Техните претекстове да търсят работата са свързани с тези разделения.

Г-н Скализ се показва като представител, който би могъл да преодолее яростните разделения в Конгреса, изключително измежду Републиканци.

" Вижте, диалозите сега са: Как да се върнем на правия път? Как ще се съберем още веднъж? ", сподели господин Скализ пред кореспонденти в петък. „ Моето минало е човек, който е построил обединения, който е обединил републиканците, с цел да се обединят по в действителност сложни неща. "

В писмо, обявяващо кандидатурата си, господин Джордан употребява по-разгорещен партизански език, казвайки: " Крайнолевите прогресивни политики унищожават нашите общности, нашата сигурност и нашето бъдеще. "

Стилистичното разграничаване е значимо, тъй като тяхното въздействие ще се усети оттатък Вашингтон.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР