Надградена електронна услуга на Националната агенция по приходите /НАП/ дава

...
Надградена електронна услуга на Националната агенция по приходите /НАП/ дава
Коментари Харесай

НАП с ново улеснение за фирмите

Надградена електронна услуга на Националната организация по приходите /НАП/ дава опция на бизнеса да подава автоматизирано осигурителни заявления Образец №1 и №6 към организацията. 

Това става допустимо с обезпечаване на съгласуваност сред потребителските софтуери и системите на Национална агенция за приходите от вида „ система-система “ посредством потребление на софтуерен ключ (API ключ).

Потребителите могат да изискат API ключ посредством услугата „ Ново заявление за достъп до АPI “, налична с електронен автограф в е-Портала на приходната организация. За да се подават данните за осигурителните заявления автоматизирано към Национална агенция за приходите, е належащо софтуерният ключ да се интегрира в софтуера , който клиентите употребяват.

Електронната услуга беше внедрена през месец май , като тогава посредством софтуерен ключ бяха интегрирани осведомителните системи на хазартните оператори, които към този момент имат автоматизиран достъп до Регистъра на уязвимите лица по Закона за хазарта, припомнят от Национална агенция за приходите.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР