Надеждите на Себастиан Фетел да си върне поне част от

...
Надеждите на Себастиан Фетел да си върне поне част от
Коментари Харесай

Фетел започна да губи още от квалификацията в Малайзия

Надеждите на Себастиан Фетел да си върне най-малко част от изгубеното в Сингапур през днешния ден бяха съвсем изгубени. Пилотът на Ферари не записа нито една обиколка в квалификацията за Гран При на Малайзия и на старта на следващия ден ще е финален.
Германецът получи щета в мотора още при започване на сесията и се прибра в гаража, където стана ясно, че става дума за сериозен проблем. Това е новият мотор, който Себастиан получи след третата подготовка - последният, разрешен по устав.

Уикендът стартира обнадеждаващо за Фетел и Ферари, само че не щеш ли полпозишънът още веднъж отиде при Хамилтън: " Положението не е идеално и несъмнено не е това, в което бих желал да бъда, изключително в ден, в който усещах, че можем да спечелим. За страдание няма да можем да потвърдим, че сме способни на това ".

" И въпреки днешният ден да бе много неприятен, надпреварата е на следващия ден. Сега би трябвало да разберем какъв тъкмо е бил казусът, само че най-малко успяхме да сменим мотора в точния момент. Мислехме, че няма да можем, само че го направихме, тъй че момчета през днешния ден към този момент направиха едно знамение. Жалко е, че не можахме да закараме колата там, където й е мястото ", добави германецът.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР