Надеждата за конкурса за песен на Евровизия Bambie Thug беше

...
Надеждата за конкурса за песен на Евровизия Bambie Thug беше
Коментари Харесай

Звездата от конкурса за песен на Евровизия Bambie Thug беше нападнат от свещеник в гнусен изблик

Надеждата за състезанието за ария на Евровизия Bambie Thug беше подложена на критика от духовник, който твърди, че Ирландия е „ свършено като страна “.

Свещеникът, отец Деклан Макинърни, не беше удовлетворен от избора на Bambie Thug да показват Ирландия на тазгодишния конкурс за ария на Евровизия в Малмьо, Швеция. Отец Макинърни, енорийският духовник на Eyrecourt, Clonfert и Meelick в Голуей, разкритикува Bambie Thug по време на неделната литургия. Той сподели на паството си: „ Бедният дивил не може нито да пее, нито да танцува “. Той също по този начин сподели: „ Сега се подгответе другари мои за това, включих го и открих, че това е процесът на асортимент за Евросонг, ария, която ще напусне Ирландия, която ще съставлява Ирландия и ирландския народ и това, което сме ние, другари мои. И всичко, което мога да кажа, е, че свършихме. "

" Свършихме като страна. И преди някой да скочи на високия си кон и да тръгне, „ той в този момент раздава за избрани ориентации “. Не ми пука за това какъв е всеки, само че не ми тря...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР