Надежда за ефективен метод за лечение на тежки случаи на

...
Надежда за ефективен метод за лечение на тежки случаи на
Коментари Харесай

Надежда от Гърция - скоро може да има много ефективно лечение за тежки случаи на коронавирус

Надежда за ефикасен способ за лекуване на тежки случаи на ковид (COVID-19), при които се стига до интубиране, пристигна от Гърция, оповестява гръцката телевизия " Скай ".
Става въпрос за изобретение на учени, водени от инфекциониста професор Евангелос Ямарелос.
Учените са разкрили кръвен индикатор - suPAR, който наподобява демонстрира по какъв начин ще се развие даден случай с болен от COVID-19. Този биоиндикатор се открива единствено с просто кръвноизследване. Неговата повишена стойност още до момента в който признаците са леки подсказва накъде ще се развият нещата.
Оказва се, че е изцяло допустимо кръвният индикатор да бъде " вкаран " в естествени граници - посредством съответен имуномодифициращ биологичен сътрудник, който се употребява за лекуване на ревматоиден артрит. Биологичният сътрудник се ползва с антивирусно лекарство по протокол, само че телевизия Skai не прецизира комерсиалните марки. Лечението обаче е просто - по една подкожна инжекция за 10 следващи дни. Целта е с комбинацията от медикаменти да бъде попречено на имунната система да бъде срината. Съответно - въобще не се стига до интубация.
Основните на новия протокол за лекуване идват от наблюдаване на първите 57 разболели се от COVID-19 в Гърция. Вече се работи по профилирано научно проучване (SAVE), като то ще обхване 100 души в 12 клиники в Гърция. Впечатляващо е, че новият протокол може да бъде приключен, в случай че бъдат обезпечени нужните запаси, в границите на единствено 20 дни.
Авторът и ръководителят на изследването Евангелос Ямарелос е професор по патология на инфекциозни болести в Атинския народен и каподистрийски университет (EKPA), президент на Европейското общество на инсулт (Европейско шоково общество) и на Европейския съюз за сепсис, началник на EOMS.
Още: " Кога ще има ваксина против ковид, какъв брой пазят маските и ще го унищожи ли Слънцето? "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР