Надежда Нейнски избра да отбележи 56-ия си рожден ден с

...
Надежда Нейнски избра да отбележи 56-ия си рожден ден с
Коментари Харесай

Надежда Нейнски празнува ЧРД в Португалия със съпруга си

Надежда Нейнски избра да означи 56-ия си рожден ден с сантиментална отмора в топла Португалия, разбра HotArena.

Посланикът ни в Турция отпътувала на екскурзията само в компания на своя брачен партньор Светлин, с който имали планове в границите на съвсем цялостен месец да обиколят най-живописните места в Югоизточна Европа, писа „ Ретро “.

Първата им спирка бил португалският град Синтра, ситуиран в хълмовете на крайбрежието Ещорил, който се счита за едно от най-красивите кътчета в целия свят поради съчетанието на зеленина, море и архитектура.

Мястото се прочу и с обстоятелството, че е съумяло да завоюва благосклонностите на поп иконата Мадона, която даже си закупила имение там.

Надежда и мъжът й отседнали в първокласен, само че относително дребен и спокоен комплекс, а програмата по случай персоналния й празник почнала още от предходния ден, когато дружно със Светлин следили залеза на плажа - роматика, за която в последно време не им стигало времето.

Самия си рожден ден тя прекарвала по бански,, с коктейл в ръка, надалеч от формалната конюнктура и протокол. Двамата със брачна половинка й се любували на страхотни вечери и изискани виновност и нямали самообладание за идващите дестинации, които влизали в летните им проекти.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР