Над Западна България облачността ще е значителна, на места с

...
Над Западна България облачността ще е значителна, на места с
Коментари Харесай

Дъжд идва от Западна България към морето

Над Западна България облачността ще е забележителна, тук-там с превалявания и гръмотевици. Над Централна и Източна България облачността ще е раздрана.

Това оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

Ще духа слаб вятър с променлива посока, в западните региони - краткотрайно сдържан от северозапад. Минималните температури ще са сред 11° и 16°, по-високи по морския бряг, в София - към 13°.

През деня ще доминира слънчево време. В следобедните часове над планинските региони в западната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали, в обособени региони и ще прегърми. Вятърът ще е слаб , най-вече от североизток. Максималните температури ще са сред 25° и 30°, в София - към 26°.

Над планините преди обяд ще доминира слънчево време. В следобедните часове ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и до края на денонощието тук-там ще превали и прегърми. Без превалявания ще се задържи в крайните източни региони . Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20°, на 2000 метра - към 13°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са 24°-26°. Температурата на морската вода е 23°-24°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР