Над половината от гласоподавателите в САЩ заявяват, че няма да

...
Над половината от гласоподавателите в САЩ заявяват, че няма да
Коментари Харесай

Над 50% от избирателите в САЩ няма да гласуват за Тръмп

Над половината от гласоподавателите в Съединени американски щати декларират, че няма да гласоподават за президента Доналд Тръмп на президентските избори през идната година. Това е открило ново социологическо допитване на ABC News и " Вашингтон пост ".

Докато 55 на 100 от участвалите в изследването са декларирали, че не утвърждават работата на Тръмп , 39 % са декларирали, че ще поддържат сегашния държавен глава. Сред неговите поддръжници 28 на 100 са удостоверили, че ще гласоподават за Тръмп, а останалите към момента не са решили.

От интервюираните, които са декларирали, че няма да гласоподават за Тръмп, 29 на 100 са показали, че ще гласоподават за неговия конкурент от Демократическата партия. Освен това към две трети от гласоподавателите означават, че желаят да изчакат и да видят кой ще бъде претендентът на демократите , защото понастоящем партията има над 20 кандидати.

Междувременно 85% от участниците в изследването са уверили, че ще гласоподават на изборите през 2020 година Допитването е извършено в интервала сред 22 и 25 април на британски и испански език и е включвало 1001 души.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР