Над половин милион лева е глътнала къщата на Даниел и

...
Над половин милион лева е глътнала къщата на Даниел и
Коментари Харесай

Къщата на Петканови надмина половин милион

Над половин милион лв. е глътнала къщата на Даниел и Александра Петканови и сумата продължава да пораства, написа „ Галерия “. Двойката купи къщата малко след присъединяване им във „ ВИП Брадър “ през 2017-а, като съгласно слуховете са платили над 300 000 лв. за парцела.

Новият им дом се намира не къде да е, а в тузарския пернишки квартал „ Делта Хил “, известен като „ Бевърли Хилс “ – кварталът на богатите.

Къщата е на два етажа, разполага с необятен дневен тракт, кухня, спалня с баня и тоалетна. На втория етаж има още една спалня с баня и тоалетна. Макар че бе изцяло обзаведена, Алекс реши да развихри дизайнерския си гений и вложи всичките фамилни спестявания за първокласни мебели и аксесоари. Петканова изпълни дома си с извънредно скъпарски движимости. Така да вземем за пример единствено една от вазите й коствала 800 лв..

Най-голямото перо в обзавеждането се оказали двете бани, които Алекс решила да префасонира напълно. Столични клюкари шушукат, че ремонтът на двете й бани коствал съвсем колкото парцела. От началото на лятото Алекс и Дани са насочили средства и старания към екстериора на своята цитадела. Лудия кореспондент се е заел с озеленяването, наемайки компания, която да сложи пълен пласт изкуствена трева на територията на целия двор. Дани обаче не предполагал какъв брой скъпо е това „ наслаждение “ и към този момент парите им стигнали единствено за половината от мястото.

Там Петканов инсталира голяма красива беседка, където да се събират дружно с другари. Алекс пък към този момент е поръчала уреди, с които да обособят детска площадка за дребния Габриел.

Не е чудно, че младото семейство е толкоз обилно. Както „ Галерия “ писа, Петканов подписа контракт с продуцентите на „ България търси гений “, където ще бъде водещ наесен против 10 000 лв. месечно заплащане. Тези дни пък стана ясно, че брачната половинка му също се е намърдала в риалити предаването. Алекс ще бъде кореспондент, въпреки и с много по-нисък хонорар. Като модел обаче Петканова изкарва задоволително, а и припечелва като инфлуенсър в Instagram.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР