Над хиляда души с много ентусиазъм и настроение посрещнаха на

...
Над хиляда души с много ентусиазъм и настроение посрещнаха на
Коментари Харесай

Гуцанов от Разград: Вярвам в победата на Добрин Добрев, той ще е добър кмет

 izbori_2023_v1_015

" Над хиляда души с доста възторг и въодушевление посрещнаха на площада издигнатия от предприемчив комитет претендент за кмет на Разград Добрин Добрев. Сред подкрепящите го разградчани са двама сполучливи и безспорни кметове - Денчо Бояджиев и Венелин Узунов. "

 

Това съобщи националният представител от Българска социалистическа партия и член на Изпълнителното бюро на партията Борислав Гуцанов.


Той поздрави претендента на социалистите, както и всички разградчани с благопожелание за победа, в която е твърдо уверен. " Защото на Добрин през последните две години му се наложи да извършва длъжността кмет и той се оправи чудесно. В една доста тежка икономическа и финансова конюнктура. Това е гаранция, че и откакто бъде определен, той ще бъде един сполучлив кмет на Разград, макар младостта си ", добави социалистът.


Официалната част приключи с поднасяне на цветя пред един от най-старите мавзолеи - костници на починали български опълченци и съветски войни, дали живота си за Освобождението на България от турско иго.


" На откриването беше и Николина Чакърдъкова с нейният отбор, които внесоха още повече сексапил и въодушевление в нашия печеливш тим. Играем за победа ", сподели в умозаключение Борислав Гуцанов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР