Над 9 часа десетки българи не можаха да излетят от

...
Над 9 часа десетки българи не можаха да излетят от
Коментари Харесай

КОШМАР С БЪЛГАРИЯ ЕР: Над 9 часа нашенци киснат по летището и не могат да излетят за Мадрид! Хората разказват как багажът им е бил...

Над 9 часа десетки българи не можаха да излетят от София за испанската столица Мадрид.

Полетът им с "България ер " е бил в 23.30 часа нощес, само че към 8.00 часа тази заран пасажерите, измежду които и към 20 деца, към момента се намираха на Летище София, сподели репортаж на Нова телевизия.

Хората настояват, че багажът им е бил спретнат и качен на самолета, само че те не са били позволени на него.

В последна сметка самолетът излетя от столичния аеропорт в 9.06 часа.

От националния транспортьор към момента не са оповестили каква е повода за следващия проблем със закъсняващите полети.

В началото на юли против "България ер " беше стартирано следствие от транспортното министерство поради стотици сигнали за закъснения.

Тогава от самолетната компания се оправдаха с форсмажорни условия и неприятни метеорологични условия в Москва, които наложили реорганизиране на програмата за Европа.

В последните три дни нискотарифната компания "Уиз Еър " също провокира справедливия яд на клиентите си, защото сваляше пасажери поради дублирани места.

Позицията на превозвача беше, че продавала повече билети от местата в самолетите им, тъй като "случаи, в които всички пасажери се появяват за своя полет, са прецедент”.

Всички пасажери, които бяха свалени от полет на "Уиз ер "за Лондон поради дублирани резервации, бяха превозени с ексклузивен полет през вчерашния ден вечерта.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР