Над 765 хиляди души са посетили Катар през първите 17

...
Над 765 хиляди души са посетили Катар през първите 17
Коментари Харесай

Над 765 хиляди души са посетели Катар през първите 17 дни

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Над 765 хиляди души са посетили Катар през първите 17 дни на Световното състезание, оповестява " Ройтерс ", базирайки се на уредниците на шампионата.

Според изказването, Катар е приел 765 859 интернационалните гости по време на шампионата, повече от половината от които към този момент са напуснали страната. До 2 декември хора, които нямат карта " Hayya ", която се издава на публични лица на шампионата и притежатели на билети за мачовете, не бяха допускани в Катар.

В изказването също по този начин се оповестява за 1,33 милиона притежатели на билети и 3,09 милиона продадени билета за мачове от Световното състезание. Общата посещаемост в края на 52 мача от шампионата е била 2,65 милиона души.

Към момента на Мондиала са изиграни 56 мача. На 9 декември са първите четвъртфинални срещи от шампионата - Нидерландия ще играе с Аржентина, а Хърватия против Бразилия. На 10 декември ще се проведат мачовете от четвъртфиналите Англия - Франция и Мароко - Португалия.

Мачовете от шампионата в Катар се организират на осем стадиона в пет града, Финалът ще се играе на 18 декември в Лусаил.

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР