Над 750 хил. лв. възстанови офисът на НАП в Хасково

...
Над 750 хил. лв. възстанови офисът на НАП в Хасково
Коментари Харесай

Над 750 хил. лв. възстанови НАП в Хасково заради данъчни облекчения

Над 750 хиляди лева възвърне офисът на Национална агенция за приходите в Хасково за малко повече от месец на физически лица от региона поради разнообразни данъчни облекчения, оповестяват от Агенцията. Средно дневно, офисът приема по 60 заявления за изплатени приходи и общият им брой е към този момент 2130, което е съвсем 4 пъти повече по отношение на същия интервал на предходната година.

Подадените документи с право на данъчни облекчения се обработват и преглеждат предпочитано, оповестяват още от Национална агенция за приходите в Хасково.

От там припомнят, че най-бързо и елементарно подаването на данъчни заявления става онлайн с личен идентификационен код (ПИК) или електронен автограф (КЕП), без да е належащо посещаване на място. Документи могат да се подават и на гише в 8 пощенски станции в региона, както и посредством пощенски оператор, добре опликовани като писмо.

През март лицата, притежаващи личен идентификационен код, ще могат да подават и авансово попълнена данъчна декларация за приходите си, която ще бъде налична посредством електронните услуги на Национална агенция за приходите.

Потребителите, които желаят да употребяват услугата „ авансово попълнена декларация “, само че нямат ПИК от Национална агенция за приходите, могат да го заявят с позвъняване на осведомителния телефон на Агенцията 0700 18 700, на имейл:, както и през системата за несъмнено електронно връчване (), подържана от Държавна организация „ Електронно ръководство “. Персоналният код се издава във всеки офис на Национална агенция за приходите без значение непрекъснатия адрес на лицето.

Допълнителна информация за подаването на заявления, заплащането на дължими суми и използването на разнообразни данъчни облекчения може да се получи в уеб страницата на Национална агенция за приходите и на телефон 0700 18 700 на цена, съгласно цените на съответния оператор.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР