Над 700 000 шофьори са глобени за превишена скорост от

...
Над 700 000 шофьори са глобени за превишена скорост от
Коментари Харесай

КАТ глоби 700 000 шофьори вече и с нощни камери. Най-голямата глоба е 1600 лева

Над 700 000 водачи са санкционирани за превишена скорост от началото на годината, осведоми Българска национална телевизия.

След въвеждането на новите мобилни камера в " Пътна полиция " от ден на ден извършители се засичат в тъмната част на денонощието, клопката на катаджиите работи идеално.

``
реклама

Най-високата санкция, наложена за бързо шофиране, към този момент е 1 600 лева, а най-бързият автомобил е бил засечен с над 220 км/ч.

Според Мария Ботева от КАТ българинът си разрешава да бърза и да развива скорост най-много в обитаеми места.

Данните на КАТ сочат, че най-нарушаваната скорост в обитаемоте места е в границите 11-20 км/ч, за което се дължи санкция от 50 лв..

Същата скорост е и когато се приказва за нарушаване на скоростните режими отвън обитаемоте места, до момента в който при водачите, ръководещи транспортни средства за публичен превоз на пасажери и товари, те най-често са нарушавали границите от 21 до 30 км/час. При тях това е в размер на 150 лв. санкция.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CollectoRitioner (преди 4 секунди) Рейтинг: 579 | Одобрение: -2161 Образованите градски хора не нарушават разпоредбите. A COLLECTIONER OF RARE ARTEFACTS/OBJECTS (PAINTINGS, ANCIENT ASIAN SWORDS) AND A COLLECTOR OF ENVY. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР