Над 70 представители на университети и училища от цял свят

...
Над 70 представители на университети и училища от цял свят
Коментари Харесай

Започна международното изложение Световно образование“

Над 70 представители на университети и учебни заведения от целия свят се събраха в София в границите на интернационалното ревю „ Световно обучение “. Тази година се предлага и една нова дестинация за обучение зад граница - Канада, която след отпадането на визовия режим е все по-достъпна.

 © БГНЕС
Традиционно най-вече кандидат-студенти се насочват към Англия. Въпреки че формалният период за банкет в университети на острова към този момент изтече, висшите учебни заведения имат свободни места в съвсем всички специалности и афишират спомагателен банкет.
Стефка Златева - управител на план „ Световно обучение “: Въпреки, че се случва действителен Брекзит, предходната година Британското държавно управление удостовери, че изискванията за финансиране и за банкет на студенти от Европейски Съюз, които желаят да стартират тази есен да учат във Англия остават безусловно същите.  Кои са най-рейтинговите висши учебни заведения у нас? Кои са най-рейтинговите висши учебни заведения у нас?
Най-високи приходи след завършването си получават студентите от специалностите "Информатика ", "Математика ", "Компютърна техника " и "Металургия " - това...

Синът на Величка се е насочил точно към обучение на Острова.
Величка Христова: Защото има другари и счита, че образованието е на задоволително високо равнище. Всички изясняват, че той може да вземе държавен заем.
За заем могат да аплайват всички, които към този момент са признати в бакалавърска или магистърска стратегия. Заемът се отпуска от Британското държавно управление и покрива таксата за образование. Връщането на парите става откакто студентите завършат и стартират работа.

Германия, Австрия и Холандия също са измежду топ страните за образование.

„ Мисля да изучавам дизайн в чужбина особено в Холандия, тъй като преди всичко е на ниска цена, има положително обучение, положителни университети “, споделя пред камерата ни кандидат-студентката Никол.

 Отлив на студенти от Англия към Холандия Отлив на студенти от Англия към Холандия
Брекзит няма да се отрази на българските възпитаници, които към този момент са подали документи за образование в университети във Англия. Това разясниха през днешния ден от...

След отападането на визовия режим за Канада, образованието там става все по-достъпно.
Стефка Златева - управител на план „ Световно обучение “: Студентите, които завършат в Канада, могат в действителност след завършването да аплайват за позволение за работа и да останат да работят легално в страната в друга дълготрайност, която зависи на процедура от продължителността на програмата, която са учили в Канада.
Изложението продължава и на следващия ден в НДК.
 Софийският университет е първи в рейтинговата система на университетите у нас Софийският университет е първи в рейтинговата система на университетите у нас
За трета поредна година Софийският университет "Св. Климент Охридски " получи премия за най-вече професионални посоки, класирани преди всичко...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР