Над 70 двойки в Тайланд сключиха брак на гърба на

...
Над 70 двойки в Тайланд сключиха брак на гърба на
Коментари Харесай

Над 70 двойки се венчаха на гърба на слон за св. Валентин


Над 70 двойки в Тайланд подписаха брак на гърба на слон за св. Валентин. В източната провинция Чонбури беше проведена специфична всеобща женитба, оповестява Ройтерс.

Момичета в присъщи одежди и млади слонове танцуваха по улиците. Те водеха процесията към тропическата градина Nong Nooch, до момента в който десетки огромни слонове, носещи двойките на гърба си, пристъпваха постепенно към мястото за венчавка.

Местен чиновник на общината, който също беше качен на слон, наблюдаваше подписването на свидетелството за брак и по-късно го връчваше на новото семейство.

„ Чувството е прелестно “, сподели Рон Туърго, американски пенсионер, който се венчава през днешния ден за младата си брачна половинка след тригодишна връзка. Той дефинира 14 февруари като Ден на любовта и по тази причина предложил на тайландката, да се венчаят точно на този ден.

Популярната сватбена гала, която се прави на гърба на слон, е годишно събитие в ботаническата градина Nong Nooch. Обикновено в всеобщата гала вземат участие до 100 двойки, само че поради Коронавирус ограниченията техният брой е стеснен.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР