Над 50 материала на тема административно правосъдие вече са налични

...
Над 50 материала на тема административно правосъдие вече са налични
Коментари Харесай

Над 50 материала на тема административно правосъдие вече са налични в дигиталната библиотека на АБАС

Над 50 материала на тематика административно правораздаване към този момент са налични в цифровата библиотека на Асоциацията на българските административни съдии /АБАС/. Тя е построена с поддръжката на Фондация „ Америка за България “ по план „ Повишена осведоменост на жителите, бизнеса, обществения и неправителствен бранш посредством основаване и поддържане на настояща база данни, включваща правосъдна процедура и други материали в региона на административното правосъдие “. Това оповестиха от асоциацията.

Целта на систематизираната база данни е да се обезпечи свободен и безграничен достъп на обществеността – представители на бизнеса, неправителствени организации, студенти, жители и магистрати до всеобхватна и настояща информация за типовете правосъдни производства, процесуалните периоди в административното право, както и до най-новата правосъдна процедура по избрани законови материи.

Акцент в материалите се слага върху уредбата на разрешителни и лицензионни режими , конкурентно право, околна среда, публични поръчки, концесии, данъчно право, държавни помощи и други.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР