Над 50% беше общественото доверие в системата за сигурност, когато

...
Над 50% беше общественото доверие в системата за сигурност, когато
Коментари Харесай

Цветанов: По мое време доверието в системата беше 50%

" Над 50% беше публичното доверие в системата за сигурност, когато бях вицепремиер и вътрешен министър ". Това сподели пред публицисти във Варна зам.- ръководителят на Политическа партия ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов, представен от „ Фокус “.

По мотив рецензии, отправяни към него във връзка с националната сигурност, той разяснява: „ По време на ръководството, през което аз бях вицепремиер и министър на вътрешните работи, страната ни беше благонадежден сътрудник във всички интернационалните интервенции. И към сегашния миг получавам нужното самопризнание от европейските и американските ни сътрудници и вземам участие във конгреси, които се провеждат по линия „ Сигурност “, уточни той.

Във връзка с обира на инкасо автомобил в столицата, Цветан Цветанов съобщи:„ Служителите от Министерство на вътрешните работи работят. В моменти, когато се правят тежки закононарушения най-важното е дадем спокойствието на експертите, с цел да могат да проучват и да подхващат нужните дейности, с цел да задържат съответните причинители. Работи се интензивно и съм уверен, че ще има триумф “.
тагове цветан цветанов система за сигурност герб
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР