Над 50 баскетболисти, преминали през видинската баскетболна школа, зарадваха децата

...
Над 50 баскетболисти, преминали през видинската баскетболна школа, зарадваха децата
Коментари Харесай

Децата на Видабаскет получиха подаръци от бивши баскетболисти на клуба

Над 50 баскетболисти, минали през видинската баскетболна школа, зарадваха децата на „ Видабаскет “ със спортни уреди, принадлежности и лакомства. Инициативата е осъществена единствено за няколко дни преди празниците, оповестиха от клуба. Благодарение на дарението, всички децата към този момент ще упражняват с нови баскетболни топки, подготвителни потници и принадлежности за обща физическа подготовка. Треньорите също получиха маркови маратонки, спортни екипи, както и професионални баскетболни дъски за водене на мачове.
Подаръците бяха връчени в спортна зала „ Фестивална “ на една от следващите тренировки преди празниците.
Бивши видински баскетболисти не веднъж са помагали през последните сложни години за прехрана на тимовете на „ Видабаскет “, разясниха от клуба. Покривали са депозита в Българска федерация по баскетбол за присъединяване на мъжкия тим в шампионата, обезпечавали са разноските за пътувания и домашен срещи.
Това лято от Англия са получени топки за децата от най-малката възрастова група- до 10 години. Преди началото на сезона са дарени и нови кръгове, който в зимната пауза ще бъдат инсталирани в спортната зала.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР