Над 40 трупа на убити бебета бяха показани в Израел

...
Над 40 трупа на убити бебета бяха показани в Израел
Коментари Харесай

Касапница! Намериха над 40 убити бебета в Израел

Над 40 натрупа на убити бебета бяха показани в Израел след терористичната офанзива на групировката „ Хамас “ от събота. Властите поканиха пресата през вчерашния ден, с цел да покажат осъществените зверства при нападението в Кфар Аза.

 

Ужасяваща миризма на гибел е останала на мястото, където офанзивата бе осъществена. Властите разказват зверствата със съпоставения от Холокоста по времето на Втората международна война. Според военачалник от ЦАХАЛ жестокостта не може да бъде разказана, по тази причина кани и задграничните медии да видят с очите си. Нападението над общността е осъществена от над 70 въоръжени терористи. На фрагментите се виждат цели заклани фамилии – майката, бащата и бебетата в спалните по домовете им. И това е всеобща картина – разказва още генералът. Разказва, че това не може да се съпостави с полесражение или война, защото зверствата са несъпоставими.

 

Нападението над цивилни бе осъществено в събота. При жестоката офанзива са употребявани гранати, ножове и всевъзможни оръжия. Хората са убивани в домовете им. Ако са се заключили, терористите са палили къщите, с цел да ги накарат да излязат и да бъдат разстреляни. Призрачни къщи, бебешки колички с трупове и руина е картината след касапницата в Израел.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР