Над 40 хиляди лева са били откраднати от касата на

...
Над 40 хиляди лева са били откраднати от касата на
Коментари Харесай

СРП: Над 40 хил. лв. за заплати са откраднати от ограбената транспортна фирма в София в петък

Над 40 хиляди лв. са били откраднати от касата на транспортната компания в София, за която имаше информация, че е станала обект на въоръжен обир след среднощ в петък. Все още обаче не са арестувани причинителите. Дори не се знае какъв брой на брой са били те, само че сигурно е повече от един, споделиха на брифинг Николай Нотов – зам.-началник на отдел „ Криминална полиция “, и Борислав Георгиев – зам.-районен прокурор в Софийска районна прокуратура.

 

" Извършват се разпити на очевидци. Установено е с решителност, че не се касае за обир, а за кражба. Няма застрашени лица, имало е охранител, само че той е видял причинителите, откакто закононарушението е завършило. Откраднати са пари от каса, които са били за заплати за хората – малко над 40 хиляди лв. ", посочи Георгиев.

 

" Охранителят е имал наблюдаване над една дребна част от пространството, той се разпитва за повторно. Човекът е под огромен стрес и в началото може би е дал неверна информация ", съобщи още прокурорът.

 

Офисът на компанията се намира на столичната ул. " Каменоделска " в кв. " Орландовци ". Разположен е на паркинг на тирове, покрай централните софийски гробища.

 

Нотов и Георгиев споделиха, че кражбата няма общо с акцията на полицията на бул. " Васил Левски " от през днешния ден, където бяха арестувани двама братя след гонка с патрули.

Източник: Actualno

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР