Над 35 млрд. евро в последните 10 години не са

...
Над 35 млрд. евро в последните 10 години не са
Коментари Харесай

Йончева: Октоподът завладял България не оставя евроiсредства за дребните предприемачи

Над 35 милиарда евро в последните 10 години не са стигнали до хората, до техните градове и села. Това е по този начин, тъй като октоподът превзел България, не дава тези средства на дребните и междинни бизнесмени и земеделци.
Това съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България ” Елена Йончева на среща с поданици на гр. Тутракан.
Тя посочи, че 70% от дадените за земеделие 7,4 милиарда лева са отишли в под 100 фамилии .
Заради това хората бягат от България . Можем да се преборим против тази тайфа, която употребява евросредствата единствено за облагодетелстване на кръга хора към тях ”, увери тя.
„ Смисълът на Европейски Съюз е да усъвършенства живота на хората, да основава условия за бизнес и развиване, само че това не се случва в България. Затова нашата борба в Екологичен потенциал ще бъде за приемане на почтени пенсии и заплати, общ стандарт за храните и тъждество на всички страни в Европейски Съюз .
Този еднокнижник, който ръководи България към този момент 10 години, ни води към страните от Третия свят с бедността и неналичието на вероятност ”, съобщи Елена Йончева.
Тя бе безапелационна, че българите заслужават по-добър живот и от всеки един от нас зависи- дали на изборите ще накажем тези, които ни изкарват от Европа. „ Тя освен ни чува, само че ни и вижда и с това държавно управление ние единствено я дискредитираме ”, заключи Елена Йончева.
„ В Екологичен потенциал би трябвало да изпратим хора, които знаят проблемите на България и знаят по какъв начин да ги решат. Елена Йончева и останалите претенденти от листата на „ Българска социалистическа партия за България " са тъкмо такива ”, безапелационен бе националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” Стоян Мирчев.
Той съобщи, че Българска социалистическа партия е единствената партия, която е предложила опция с „ Визия за България ” и „ Визия за Европа ”.
„ Българска социалистическа партия е единствената партия,която може да изправи България на крайници откакто си отиде ГЕРБ, тъй като страната ни повече не може да чака да се възвърне ”, сподели още Мирчев
Той разяснява, че не може 1% от обществото да живее на гърба на останалите. Мирчев сподели още, че по тази причина ГЕРБ ще отидат в историята и ще се сещаме за тях като за един неприятен призрачен сън, който сме претърпели. „ Остават 18 дни до изборите. След 18 дни, с №18 в бюлетината ще сложим новото начало за България ”, приключи Стоян Мирчев.
След срещата с жителите на Тутракан Елена Йончева, Стоян Мирчев и секретарят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Вяра Емилова поставиха цветя на Паметника на починалите във войните и Паметника на Христо Ботев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР