Над 30 търговски обекта - лафки и магазинчета, ликвидира в

...
Над 30 търговски обекта - лафки и магазинчета, ликвидира в
Коментари Харесай

Багери изринаха 30 магазина в “Столипиново“

Над 30 търговски обекта - лафки и магазинчета, ликвидира в "Столипиново " кметството на регион "Източен ". Полиция отдели зоната на ул. "Крайна ", където бяха ситуирани противозаконните постройки, заяви уеб сайтът Трафикнюз.

"Нямаше хора, които да се хвърлят под машините ", изясни кметът Николай Чункучов. Багерът оставил една-единствена барака, в която живеело семейство с доста деца. Чунчуков добави, че ще им даде още малко толеранс да си приберат покъщнината.

По думите му въпросната фамилия имала къде да живее, само че решила да се разшири без да пита, вдигайки сграда върху общински терен.

"Започнахме на 7-ми сутринта и до 17,30 часа всички павилиони бяха пометени ", сподели районният кмет. Близо до мястото е завършена зона, предопределена за комерсиална активност.

"Който желае, може да подаде документи и да взе участие в процедурата да си сложи законно магазин. Даваме опция на тези с незаконните обекти ", добави районният властник. Той е безапелационен, че повече няма да се толерира противозаконното строителство в квартала.

"Слагаме завършек на това безсистемно повдигане на обекти. Ще бъдем безкомпромисни. Който желае да развива търговия, да си заплаща както всички останали поданици на Пловдив ", безапелационен е Чунчуков.

Столипиновци били предизвестени, че в случай че желаят да строят, би трябвало да съблюдават наредбите и разпоредбите.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР