Над 2000 жени се върнали предсрочно на работното си място

...
Над 2000 жени се върнали предсрочно на работното си място
Коментари Харесай

2000 майки се върнали предсрочно в офиса срещу бонус

Над 2000 дами се върнали предварително на работното си място против бонус от страната . Това демонстрират данни на Министерството на труда и обществената политика за успеваемостта на новата мярка, която цели да насърчи дамите да се завърнат по-бързо в офиса.
 
От юли дамите, които пресечен отпуска си по майчинство преди детето да е навършило година, получават
бонус в размер на 50% от компенсацията за развъждане на дете. Досега дамите, които се връщаха в офиса, преди приключване на отпуска им по майчинство, губеха правото си на о безщетение .
 
Стимулират майки да се върнат по-бързо на работа

От юли обаче майките могат да се върнат на работното си място 4 месеца след раждането и по този начин в оставащите 6 месеца на процедура ще получават съвсем заплата и половината, отбелязва " Монитор ". От алтернатива могат да се възползват единствено дамите, чиито деца не са настанени в детски заведения.
 
" Имаме желание да развиваме тази политика на подтикваме на връщане на работа и да избегнем деквалификацията, която се получава вследствие потреблението на всички типове регламентирани отпуски за бременност, раждане и развъждане на дете ", съобщи министърът на труда и обществената политика Бисер Петков.
 

Одобриха правила за потребление на нови типове отпуски по майчинство и бащинство

Той напомни, че от октомври минималната пенсия ще се усили от 180 лева на 200 лева
 
" С увеличение държавното управление прави решителна крачка към понижаване на бедността ", съобщи Петков. По думите му девет обществени заведения, в които при инспекции на общественото министерство е било открито, че изискванията на живот са най-лоши, ще бъдат затворени, а жителите им ще бъдат изведени в предпазени жилища. По тематиката
Горанов: Раждането на деца не би трябвало да се обуславя от обществените прехвърляния Ясни са разпоредбите за новите типове отпуски по майчинство и бащинство

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР