Над 200 килограма! Това е присъдата на най-тежката българка! 34-годишната

...
Над 200 килограма! Това е присъдата на най-тежката българка! 34-годишната
Коментари Харесай

Деси от Ловеч е най-тежката българка: Зъбите й падат, не може да спи по гръб и да излиза

Над 200 кг! Това е присъдата на най-тежката българка! 34-годишната Десислава от Ловеч е пандизчия не просто на дома си, а на личното си тяло, написа " България Днес ". Кантарът регистрира до 180 кг, само че сега, в който Деси се качи на него, машината превърта и не може да мери действителното й тегло. " Не мога да се усетя тъкмо какъв брой съм тежка, само че е над 200 кг - гаранция ", признава младата жена. Чудовищното ежедневие я трансформира безусловно в руина. Десислава получава паник офанзиви. Вдига високо кръвно.

Папиломи изникват непрекъснато по тялото й. Зъбите й падат - не може да се храни и изпитва безчовечен болки всяка вечер. Не може да спи по тил - задушава се. Всички тези неща мъчно резервират душeвността й здрава, само че Деси стиска зъби и пробва да изплува на повърхността. Животът на борбеното момиче се прекатурва наобратно преди 5 години. Тогава майка й претърпява тежка трудова акцидент. Във фабриката, в която работи, мотокар минава през крайници й и го смачква до неразбираемост - чупи пръсти и раздробява стъпалото й. Следват лечебни заведения, интервенции, присаждане на кожа, гангрена. Периодът е доста сложен за фамилията, само че те съумяват да се съберат. Точно в този миг родителят на Деси получава инсулт.

Сърце не дава на младото момиче да остави майка си и в този миг застава неразделно до нея. Увлечена в грижи, нерви и терзания, Деси лимитира придвижването си. Започва да натрупа стремително килограми, които безмилостно я обездвижват. Излишната телесна маса не разрешава на младата жена да стои повече от няколко минути изправена на крайници. Изпада в тежко положение, физическо и психическо. Отритната е и забравена е от всичките й познати. Към момента към този момент има и рани от залежаване.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР