Над 120 банкомата и устройства за самообслужване в дигиталните зони

...
Над 120 банкомата и устройства за самообслужване в дигиталните зони
Коментари Харесай

Пощенска банка с нова безконтактна функционалност на банкомати и устройства за самообслужване в дигиталните зони за експресно банкиране

Над 120 банкомата и устройства за самообслужване в цифровите зони за експресно банкиране на Пощенска банка в цялата страна дават нова безконтактна функционалност, която разрешава осъществяването на платежни и неплатежни интервенции с приближаване на картата до безконтактния читател на съответното устройство. С въвеждането на услугата от ново потомство финансовата институция в допълнение улеснява своите клиенти с безконтактни карти бързо и комфортно да правят банкови преводи, без да посещават банков клон.

На банкоматите на банката, към този момент и безконтактно, могат да се правят следните услуги: изтегляне на пари в брой, инспекция на баланс, заплащане на битови сметки, заплащане на обвързване по кредитна карта от Пощенска банка, приемане на парични преводи от Western Union по дебитна карта от Пощенска банка и вноска в брой по карта от Пощенска банка на банкоматите с депозитна функционалност. Всички услуги на банкомат, които се оферират за картодържатели на други банки, са налични и безконтактно (с изключение на промяна на ПИН код).

На клиентите на Пощенска банка е предоставена опция и за безконтактно осъществяване на интервенциите, използвани посредством устройствата за самообслужване в цифровите зони за експресно банкиране, които разрешават реализиране на съвсем всички интервенции, без да се постанова посещаване в банков офис. Част от вероятните услуги включват разпореждане на левови изходящи преводи сред свои и непознати сметки, без значение в коя българска банка са, погасяване на отговорности по своя или непозната кредитна карта от Пощенска банка, опция за кандидатстване за предлагани от банката кредитни артикули. Както физическите лица, по този начин и фирмените клиенти на банката, регистрирани за услугата „ зона за самообслужване “, могат безконтактно да внасят или теглят пари освен от и по своите карти, само че и от свои сметки в банката, след спомагателна идентификация, когато устройствата са особено обозначени, че имат тази техническа опция. Извършването на информации и извлечения по сметки, карти и заеми в Пощенска банка, в това число разпечатването* на част от тях, също е допустимо да се реализира безконтактно посредством съответните устройства.

На банкоматите от ново потомство, както и на устройствата за самообслужване в цифровите зони, могат да се правят съществени интервенции с всички безконтактни карти, без значение от банката-издател. За клиенти на други банки са годни единствено част от функционалностите на устройствата, измежду които изтегляне на пари в брой и заплащане на битови сметки от карта.

„ Динамичният метод на живот, който е присъщ за нашето съвремие, ни подтиква да предлагаме съвременни услуги, съобразени с времето и удобството на потребителите. Иновативните цифрови решения са в основата на потребителската политика на Пощенска банка, точно тъй като се стремим да бъдем потребни на нашите клиенти в забързаното им всекидневие “, разясняват от банката.

Новата безконтактна функционалност поетапно ще бъде предлагана на банкомати и устройства за самообслужване във от ден на ден местоположения, като от Пощенска банка възнамеряват разширение на мрежата и подмяна на съществуващите банкомати в офисите в цялата страна. Повече информация за удобствата на новата услуга можете да откриете на.

*Разпечатването на информации и/или извлечения е услуга, налична в част от локациите, единствено на устройствата от вид КИОСК.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР