Над 1000 хитови заглавия в най-голямата библиотека на открито. За

...
Над 1000 хитови заглавия в най-голямата библиотека на открито. За
Коментари Харесай

Зелени библиотеки в Борисовата градина днес

Над 1000 хитови заглавия в най-голямата библиотека навън. За девети път Столична библиотека отваря " Зелени библиотеки ", със особено внимание към дребните читатели. Днес те са в Борисовата градина.

В Борисовата градина всеки фен на книгите може да се наслаждения на занимателна и забавна стратегия, изпълнена с танци, музика и лирика. Специално за най-малките гости има и театрална работилница.

Освен това всеки искащ може да се отбие до библиобуса, в който може да открие 1500 от най-хитовите заглавие сега.

" От моя непретенциозен опит от присъединяване ми в тази акция е, че ние се радваме на все по-голям интерес от нови читатели. Тя е библиотека отвън библиотеката ", сподели Светослава Тончева пред Българска национална телевизия, шеф " Естествени, естествени и точни науки ".

" Има такива скечове, които сме подготвили. Те са смешни такива и значимото е, че те са завещание от Стоянка Мутафова, Парцалев. Това са такива, които се предават от потомство на потомство. Аз се мъча да ги запазя по този метод ", изясни Ирен Кривошиева, актриса.

" Зелените библиотеки " през днешния ден ще са до 14:00 часа, а акцията ще продължи да се организира всеки уикенд до края на септември.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР