Над 100 души се възползваха от безплатните дерматологични прегледи във

...
Над 100 души се възползваха от безплатните дерматологични прегледи във
Коментари Харесай

Над 100 души се прегледаха безплатно при дерматолозите на ВМА

Над 100 души се възползваха от безплатните дерматологични прегледи във Военномедицинска академия (ВМА). 

В рамките на четири дни експерти от Клиниката по дерматология, отпред с доцент Весел Кантарджиев, съветваха пациенти от цялата страна. Акцент бяха три кожни болести: плешивост ареата, атопичен дерматит и гноясал хидраденит.
ВМА постоянно е била отворена за всички нуждаещи се.

Всяка година организираме акции с безвъзмездни прегледи за разнообразни болести. Сега взехме решение, с изключение на към така наречен социално-значими, да се фокусираме и към някои по-рядко срещани заболявания в нашата област, оповестяват от лечебното заведение.

Поради засилен интерес, за акцията за гноясал хидраденит отпуснахме още един, спомагателен ден, с цел да можем да помогнем на колкото се може повече хора, предоставяйки им налично и най-съвременно лекуване, разяснява доцент Весел Кантарджиев, шеф на Клиниката по дерматология на ВМА.

По време на консултациите пациентите бяха осведомени с всички новаторски подходи, получиха самостоятелни насоки и скъпи препоръки за това по какъв начин да се грижат за кожата си в идните горещи месеци, съгласно дерматологичните им проблеми.

 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР