Над 10 леки автомобили и един джип с надписи на

...
Над 10 леки автомобили и един джип с надписи на
Коментари Харесай

Гневен шофьор избухна: Прави ли се военна полиция на НСО и защо блокира АМ "Марица"?

Над 10 леки коли и един джип с надписи на военна полиция блокираха автомагистрала „ Марица “ в посока Хасково. Това излиза наяве от видео на засегнат свидетел, публикувано от уеб страницата Факти.бг. Цялата колона се държи несъответстващо на автомагистралата и се движат с 80 км. Колоната не дава път на други коли да минават, блокират пътя им с пуснати буркани.

Държанието на пътя на някои от колите със специфичен режим на придвижване е несъответстващо същите се движат на ляво на дясно и имитират Специалните служби като НСО.

Не се виждат нито камиони с бойци, нито коли за спешна помощ, с цел да вършат подобен специфичен конвой и блокиране на автомагистралата.

На видеото се вижда по какъв начин при изпреварване на колоната с кола и джип от ескорта притискат без причинно към мантинелата движещата се кола от ляво, която ги изпреварва. Ами в случай че бе станало ПТП с тези си несъответстващи придвижвания от страна военна полиция.... кой щеше да носи отговорността!!! Оставаме с възприятието, че в колоната от ескорта се е возил VIP личност, който се е наслаждавал на новата автомагистрала и гледката към нея при съществуването на над 10 автомобила с буркани, блокиращи автомагистрала Марица и се вършим на разсеяни и забравяме за случилото се.

Явно по този начин ни е най-угодно в кавички.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР