Над 10 хил.души отбелязаха подобаващо Празника на празниците в морския

...
Над 10 хил.души отбелязаха подобаващо Празника на празниците в морския
Коментари Харесай

Бургас впечатли България с най-мащабната манифестация

Над 10 хил.души означиха уместно Празника на празниците в морския град

Бургас през днешния ден победи личния си връх за най-мащабна манифестация, откакто в празничното шествие за 24 май се включиха над 10 хиляди души.

В шествието се включиха 33 детски градини, 44 учебни заведения, 4-те бургаски ВУЗ-а, представители на бургаското духовенство, създатели, спортни клубове и танцови сформира.

„ За бургазлии 24 май е Празникът на празниците – най-бляскав, най-светъл. Благодаря на всички, които се включиха в това шествие. Оптимист съм за България Бургас с такива хора. Ще пребъдем “, сподели кметът Димитър Николов в живото предаване на Флагман.бг.



Областният шеф проф. Мария Нейкова, която е и академични учител в два ВУЗ-а – Бургаски свободен университет и УНИБИТ бе разчувствана на днешния ден. „ Това е най-красивият и безоблачен празник “, сподели проф. Нейкова.

Този страховит празник ни сплотява и събира. Пожелавам на всички здрави и шанс и в такива моменти да се сплотяваме и работим в интерес на хората, сподели депутатът от ГЕРБ-СДС Жечо Станков в нашето живо предаване.
 Това е единствено дребна част от участниците в най-мащабната манифестация в България   Хиляди възпитаници се събираха на Тройката още от 09:30 часа   Академичното управление на университет " Проф. доктор Асен Златаров "  Кметът Димитър Николов поведе шествието   Областният шеф проф. Мария Нейкова получава поздравления от кмета Димитър Николов  Кметът поздравява носителят на премията Питагор за млад академик доцент Йордан Георгиев  Една от най-хубавите детски градини в Бургас с деятелен шеф - " Звездица Зорница " по време на шествието   Проф. Сотир Сотиров, зам.-ректор на университет " Проф. доктор Асен Златаров "  Президентът на БСУ проф. Петко Чобанов и ректорът проф. Милен Балтов поведоха сътрудници и студенти от университета на шествието 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР