Над 10 автомобила, предимно от марките мерцедес и БМВ, са

...
Над 10 автомобила, предимно от марките мерцедес и БМВ, са
Коментари Харесай

Странни апаши вилнеят, чупят стъкла на коли, не крадат

Над 10 автомобила, най-вече от марките мерцедес и БМВ, са били открити от притежателите си разрушени на паркинг край Колодрума, заяви "Трафикнюз ".

Последните две похищения са били направени в петък и вторник вечерта, като при всички коли са разрушени странични прозорци от шофьорската страна. Колите били паркирани на бул. „ Асеновградско шосе” 4, в профил на новите кооперации.

Там няма директна видимост от жилищните здания, а и не попадат в обсега на видеонаблюдението от спортната зала. Това е повода мястото да бъде желано от апашите. Те обаче работят повече от необичайно. Масово колите са претърсвани подробно, само че съвсем нищо не е било откраднато. При един от ударите е било взето зарядно за телефон, както и дребни суми сред 10 и 30 лв..

Крадците обаче подминали маркови слънчеви очила, музикални плеъри и други по-скъпи движимости, които били в колите. „ Или става въпрос за „ наркоманска работа” или някакъв по-дълбок мотив”, разяснява един от пострадалите.

Друг разкрива, че постоянно и избите на кооперациите биват разрушени, а виновност за това носи и полицията, която не взима задоволително съответни ограничения, с цел да подсигурява собствеността на хората. Полицията води следствие, като е формирано произвеждане против незнаен причинител.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР