Над 1.5 милиона лева ще бъдат вложени в асфалтиране на

...
Над 1.5 милиона лева ще бъдат вложени в асфалтиране на
Коментари Харесай

Ремонтират улици за над 1.5 милиона в община Чипровци

Над 1.5 милиона лв. ще бъдат вложени в асфалтиране на улици в община Чипровци. Средствата са от тази и предходната година. Строителната стратегия е много амбициозна, заяви кметът Пламен Петков.
"Тази година направихме площадката в Железна. Още не е завършило. "Стефан Дуньов " площадчето. Асфалтирахме в Митровци основната улица. Сменихме тръбопровода на 7-8 улици. Имаме обжалване на процедура за милион и двеста хиляди за асфалтиране. Надяваме се висшият административен съд да удостовери това решение, с цел да почнем да работим по него. Имаме утвърден план от Държавен фонд "Земеделие " за 600 хиляди лв.. Пак е за улици за асфалтиране ", добави той.
Увеличени са финансовите разноски на общината. 80 000 лв. ще бъдат изразходвани за обновяването на Историческия рид в Чипровци, добави Пламен Петков.
"Мисля да довършим Историческия рид. Там заделихме към 80 хиляди лв.. Чакаме плана да стане, тъй като не се разбрахме с проектантите. Не ни хареса сумата, която желаят, тъй че отложихме. Имаме план на нова компания, който е на по- добра цена. Там трябваше да се съгласуват нещата с историци. Ако е хубаво времето, от нова година стартираме строителството ", сподели още кметът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР