Начинът, по който Константин Папазов говори за и се асоциира

...
Начинът, по който Константин Папазов говори за и се асоциира
Коментари Харесай

Степан Хиндлиян отговори на Тити: Поведението и говоренете му са позор за Левски

Начинът, по който Константин Папазов приказва за и се асоциира със 106-годишната история на клуба е срам, избухна ръководителят на Националния клуб на последователите на синия клуб Степан Хиндлиян в ефира на bTV.

Думите му са в отговор на обвиняванията на Тити, че е изменник, защото е разкрил, че парите за заплати в Левски са пристигнали от боса на Стойне Манолов. Това стана обществено ясно от изявление на Папазов, който показа, че сумата от близо 200 000 лв. е била обезпечена от негова компания, която пък ги е получила като заем от Манолов за закупуване на неподвижен парцел.

Преди броени дни " сините " изгубиха мача си с " царете ".

" Не ме карайте да споделям, че Левски е " клекнал " на Царско село. Далеч съм от тази мисъл. Казвам, че сходни мисли съществуват. Нямам доказателства за това нещо и не ми се ще да бъде по този начин. Има няколко неща, които са значими и би трябвало да се знаят - към Папазов не съм дал омерта, с цел да вардя тайните му. Начинът, по който той приказва и асоциира себе си със 106-годишния клуб е срам. Той споделя: " Дайте ми пари и аз ще спася " Левски ", " Дайте ми пари и аз ще оправя връзките сред последователите ". Кой си ти, че да оправяш връзките сред последователите?! Той, в подтекста на финансовите проблеми на Левски, намесва папата, Ел Чапо, брачната половинка си, Георги Илиев, Делян Пеевски. Това е срам ", съобщи Хиндлиян.

" Не считам, че съм изменник, тъй като не съм имал ангажимент към Папазов да вардя неговите секрети. Не ме е молил за сходни неща. Ние сме в правото си да знаем от къде Левски се финансира. Когато това не е ясно, мотивите за спекулации и подозрения са извънредно доста. Той показа пред мен от къде са парите, откакто Левски пусна известие, че заемът е върнат и за него е платена дребна рента. За себе си знаех, че парите в клуба са влезнали през компанията на Папазов, само че не знаех от къде са. В един диалог по телефона той ми показа от къде са тези пари. Той ме попита какво бих направил, в случай че съм на негово място. Отговорих му, че не съм на негово място и пътят към пъкъла е послан с положителни планове. Проблемът е в метода, по който се случва това нещо. Проблемът е, че няма проект по какъв начин да се ръководи клуба в този момент, през днешния ден. Проблемът е, че няма проект " Б ", в случай че ние не излезем от спиралата на отговорностите, в която клубът попадна ", добави още той.

Хиндлиян сложи и 4 въпроса, на които Папазов да отговори пред детектор на лъжата.

" Константин Папазов явно е кадърен да направи всичко, което си е наумил. На този стадий не ме тормози, защото акциите не са в него. Тези 35% не са му дадени. Понеже той приказва, че е подготвен да седне на детектора на лъжата, да му задам няколко въпроса. Има ли присъединяване при загубване на купата на Левски през 2004 година в интерес на Локомотив Пловдив? Облагодетелствал ли се е персонално финансово от организацията на 100-годишния празник? Парите, които той твърди, че е дал на Тодор Батков през 2014 година - 200 000 лева, негови ли са? Организирал ли е залагания на баскетболния Левски? При състояние, че той самият, от този стол, съобщи в народен ефир, че е излъгал най-хубавия си другар, резултатите от полиграфа са ясни ", попита той.

Председателят на НКП на Левски съобщи, че още през 2014 година почитателите са се оповестили срещу модела " Бащица " и ясно са декларирали тази позиция даже пред премиера на срещата си преди няколко месеца.

" Левски е над всички нас. Националният клуб на последователите не нападна никой персонално и не е воден от егоцентризъм и персонални ползи, както втълпяват Папазов и изпълнителният шеф на клуба в последните дни. Това е кардинална позиция, защото те не помнят какво сме създали ние в последните 10 години и споделят, че сме си мълчали.

Не е правилно, че ние не сме " скачали " на предходните притежатели. 2014 година беше главният конфликт сред последователите и тогавашния притежател Тодор Батков заради неговата неспособност да провежда юбилея. Тогава формирахме тезата за порочния модел на ръководство на футбола, наречена " бащица ".
Като свободни мъже отидохме при министър-председателя при започване на тази година, с цел да му кажем, че моделът " бащица " във футбола не работи. За да кажем на индивида, който към оня миг беше въплъщение на модела " бащица " в страната, че този модел не работи и той се съгласи.

Не отидохме там като емисари на Васил Божков, както мнозина от нас чакаха, водени от робската си душeвност. В момента е съвременно да се приказва против модела " Бащица " и това го прави и изпълнителният шеф на клуба Павел Колев, който е назначен по времето на последния " бащица " в Левски - Павел Колев. Самият той съобщи в това студио, че няма скица за източване на клуба от последователите. Самият Павел Колев не отговори на редица от поставените му фундаментални въпроси. На база на отговорите на 40% от въпросите, една част от последователите на " Левски " написаха един голям памфлет, върху който те градят идеология и философия "
btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР