Началото на нова седмица е, така че мозъкът ви може

...
Началото на нова седмица е, така че мозъкът ви може
Коментари Харесай

Имате остри очи, ако можете да забележите очарователна котка, която се крие сред фунийки сладолед

Началото на нова седмица е, тъй че мозъкът ви може да има потребност от подтик - и няма по-добър метод да упражните мозъка си от присъединяване в занимателен, само че провокационен пъзел.

Всеки ден The Mirror споделя пъзели, главоблъсканици и оптични илюзии, с цел да накара мозъка ви да работи. Мозъчните закачки могат да засилят когнитивната ви функционалност и да подобрят уменията ви за усещане. Въпреки че може би към този момент имате много добра визия за това по какъв начин работи мозъкът ви под напън, само че един занимателен тест може да предложи удостоверение.

Днешното занимателно предизвикателство включва фунийки сладолед и котка. Вашата задача е да определите къде се крие нахалното животно в изображението. Въпреки че може да звучи на пръв взор просто, може да е по-трудно, в сравнение с си мислите; имате единствено седем секунди, с цел да намерите котката. Можете ли да успехите времето?

Тази задача изисква цялостен фокус и е идеална за хора с положително внимание към детайла. Само тези с най-остри очи могат да го намерят незабавно. Про...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР